skip to Main Content

Bij ons vindt u heerlijk en betaalbare biologische producten. Veel seizoensproducten, daarnaast zuivel en vlees. Uit eigen tuin: ingemaakt fruit, biologische snijbloemen en ook verse en gedroogde kruiden.

Ons assortiment

Versproducten van het seizoen. Eigen teelt van het land, uit de kas of tuin. Groente, fruit, kruiden, noten, zaden, kiemen en eieren. Allemaal van eigen grond.

Daarnaast voeren we een assortiment hoge kwaliteit producten van collega bedrijven. Vlees, kaas, broodbeleg en nog veel meer andere producten.

Tot slot verkopen we in de winkel pakketten haardhout afkomstig uit ons kapbos, verse 100% biologische snijbloemen uit eigen tuin, allerhande verse én gedroogde kruiden, ingemaakte groenten, vruchtenjam en kruidenthee volgens eigen samenstelling.

Lekker, gezond en vaak ook leuk om cadeau te doen!

Biologisch-dynamisch

Op de Cinquant is alles van Biologisch-dynamische aard. Wij voeren het keurmerk skal als certificaat houder van gecontroleerde ecologische teelt op onze producten. U kunt er daarnaast met een gerust hart van uitgaan dat we een forse stap verder gaan dan de certificering vereist.

Biologisch is in Nederland een begrip dat eigenlijk de plaats heeft ingenomen van ecologisch. Door dat biologisch spreektaal is geworden kennen steeds minder mensen het onderscheid tussen biologisch/ecologisch en bio-dynamisch.

Openingstijden

De boerderijwinkel is open op de volgende dagen en tijden:

WO: 13.00-18.00

VR: 13.00-18.00

ZA: 10.00-14.30

X